• Вт. Янв 25th, 2022

Рэцэпт на выхадныя: запечаныя з бульбай курыныя ножкі

Автор:vglybokaye

Фев 27, 2021

Запечаныя курыныя ножкі з бульбай — ідэальны варыянт хуткай і сытнай вячэры на выхадныя.

Фота Depositphotos.com

Вам спатрэбяцца:

3 сталовыя лыжкі алею
500 г бульбы
140 г зялёных алівак без костачкі
1 лімон (падзяліць на чвэртачкі)
8 лаўровых лістоў
6 зубчыкаў часнаку
4 вялікія курыныя ножкі
прыправа
  1. Нагрэйце духоўку да 180ºС.
  2. У форму для выпякання наліце алею, пакладзіце абабраную бульбу, аліўкі, чвэртачкі лімона, лаўровы ліст і часнок.
  3. Перамяшайце ўсё разам, каб кожны інгрыдыент быў пакрыты алеем. Дадайце курыныя ножкі і пасыпце зверху прыправай.
  4. Пастаўце форму ў духоўку і выпякайце на працягу гадзіны. Праз гадзіну пераканайцеся, што бульба мяккая, а ножкі запякліся. Затым дапякайце яшчэ 15 хвілін, каб скура курыных ножак стала хрумсткай.
  5. Дастаньце форму з духоўкі. Запечаныя зубчыкі часнаку раздушыце лыжкай і перамяшайце з мясным сокам ад курыных ножак.

Смачна есці!

NN.by

comments powered by HyperComments
Scroll Up